Forlovelsesringer / gifteringer

Flere bilder

Forlovelsesringer / gifteringer i 14 karat (585) tofarget gull i flott kvalitet. Børstet overflate med polert rille med diamant 0,02 ct. TW.SI. Pris pr. par.
Les mer

Usikker på ringstørrelse? Vi sender gratis ringmål! - se valgene under hvor du kan velge å få tilsendt ringmål.

kr 6 799,00
kr 6 799,00
Beskrivelse

Details

Det er med stolthet vi lanserer vår egen ringkolleksjon i 14 karat gull. Ringene er i meget god kvalitet og lages ved hjelp av moderne produksjonsmetoder og tradisjonelt gullsmedhåndverk av en av europas største produsenter. Høy kvalitet til lav pris!

Forlovelsesringer / gifteringer i 14 karat (585) gult gull med smal rille i hvitt gull. Ringene er ca. 5 mm brede, dameringen har en diamant størrelse 0,02 ct. i kvalitet TW.SI. Ringene har børstet overflate med smal bølget rille i hvitt polert gull. Ringenes tykkelse er 1,3 mm. Lett buet fasong utvendig og buet innvendig.

Prisen er pr. par. Ringene leveres i praktisk etui. Gravering er inkludert i prisen. Leveringstid: ca. 2-3 uker.

Generelt om tofarget gull (hvitt og gult gull): Fargeforskjellen mellom hvitt og gult gull er stort sett noe mindre i virkeligheten enn på foto. På foto fremstår det hvite gullet litt mer hvitt enn hva som er tilfelle i virkeligheten – dette for å vise at ringene er tofarget. Grunnen til at fargeforskjellen blir mindre er at det hvite gullet ikke er belagt med rhodium, men har sin naturlige ”hvite” farge, og da fremstår de to fargene litt mer diskrè i fargeforskjellen. Glatte ringer i tofarget gull er forholdsvis enkle å holde pene, men trenger en oppussing hos gullsmed fra tid til annen.

Tilleggsinformasjon

Additional Information

Varekode 125GG/HVG
Produsent Gullsmedbutikken Gressvik
Material Tofarget gull
Ringbredde 5.0 mm
Karat gull 14 kt
Edelsten Hvit diamant
Carat edelsten 0.02 ct
Hvit diamant TW (Sjelden hvit)
Diamant klarhet SI (Små uklarheter)
Produktanmeldelser