Forlovelsesringer / gifteringer - Bredde 4 mm

Flere bilder

Forlovelsesringer / gifteringer i 14 karat hvitt gull fra Espeland. Bredde ca. 4 mm. Rett utvendig og innvendig. Pris pr. par.

Les mer

Usikker på ringstørrelse? Vi sender gratis ringmål! - se valgene under hvor du kan velge å få tilsendt ringmål.

kr 8 599,00
kr 8 599,00
Beskrivelse

Details

espeland-logo

Endelig. Dagen for forlovelse - eller bryllup. En spesiell dag i livet fylt av kjærlighet, glede og forventning. Ringene dere velger blir symbolet på de sterke følelsene i dag - og i fremtiden sammen.Dyktige håndverkere sørger for at hver enkelt ring er et resultat av omsorg og personlig engasjement. At ringene dere velger blir symbolet på akkurat deres kjærlighet.

Forlovelselsesringer / gifteringer i 14 kt. (585) hvitt gull fra Espeland. Bredde 4 mm. Ringene har en tykkelse på 1,4 mm, fasongen er rett utvendig og innvendig. Prisen er pr. par. Gravering er inkludert i prisen. Ringene finnes også i andre bredder, ta evt. kontakt med oss for mer info.

Leveringstid: ca. 1 1/2 uke.

Generelt om hvitt gull: Riper vil synes tydligere på en blank hvittgullsring enn en blank gultgullsring.

Espelands hvittgullsringer produseres i en legering inneholdene Palladium (Pd), som er i Platina-familien, kobber, zink og sølv. I tillegg er ringene overflatebehandlet med Rhodium som gir en flott hvit glans. Alle hvittgullsringer blir etter en tids bruk litt matte i overflaten, men dette kan rettes på ved å legge på et nytt rhodiumbelegg. Vi hjelper til med en slik service.

Tilleggsinformasjon

Additional Information

Varekode SE126HV40
Produsent Espeland
Produktanmeldelser